Wie zijn wij?

Ik ben Pascalle, 30 jaar. Samen met mijn hondenhelden Simba (3 jaar) en Lev (kleine puppy van juni 2023) woon ik in mijn lievelingsstad: Utrecht.

Ik studeerde orthopedagogiek, werk graag met kinderen, en daarnaast ben ik het liefst creatief bezig. Illustreren, vormgeven, schrijven. Ideeën bedenken én uitvoeren. Het liefst in verbinding met anderen, naast de stilte en ruimte die ik zelf echt nodig heb in mijn leven. 

Kinderen veilig laten opgroeien zie ik als een belangrijke missie. Zelf heb ik veel meegemaakt. Na jaren keihard aan mezelf werken en de mooie combinatie van orthopedagogiek en levenservaring noem ik mezelf ook ervaringsdeskundige. Ik draag graag bij  aan een open maatschappij en het verbeteren van de GGZ en Jeugdzorg. Door mijn hond Simba heb ik ontdekt hoeveel een hond kan betekenen voor je en ben ik mij gaan verdiepen en scholen in Dog Assisted Interventions. 

Wat random feitjes over mij:
– Ik heb ongeveer álle podcasts over true crime afgespeeld. Rechercheur zou ook echt een beroep voor mij zijn! 
– Zelfgemaakte tiramisu, daar maak je me súperblij mee.
– Ik had vroeger de hobby haaientanden zoeken met mijn vader. 
– Ooit in mijn leven word ik puppypleeggezin voor iemand anders die een hulphond nodig heeft. 
– Ik heb nog google maps nodig voor een route die ik al 50 x gereden heb. 

“Je moet het zelf doen, maar niet alleen”

Simba

Simba

Hulphondheld van 3 jaar

LevensgenieterXL. Enthousiast, sensitief, trouw, leergierig, slim, knuffelkont.

Lev

Lev

Hondenheld / Therapiehond in opleiding

Zachtaardig, nieuwsgierig, chill, vrolijk, vreetzakje.

Lev staat voor Leven. Het betekent hart in het hebreeuws. En natuurlijk heb je leF nodig in het leven ♡ De uitspraak ‘Leven is het meervoud van Lef’ van Loesje is al jarenlang één van mijn lievelingsmotto’s. Ik hou van echtheid, authenticiteit. Toen ik mensen vroeg waar ze mij mee associeerden waren dit o.a. woorden die opkwamen. Echt Lev.

Toen ik mijn boek over worstelen met de donkerte en het leven, zocht ik een naam voor het hondje dat voor een nieuwe weg zorgt. Dat hondje noemde ik Lev. Pas veel later (want van af boek naar uitgever naar winkel duurt even) kwam het boek uit, en kreeg ik een nieuw hondje dat ik besloot écht Lev te gaan noemen. Dat klopt helemaal ♥ 

Je kunt me volgen op instagram en linkedin:

Echt Lev
Pascalle van Vliet
info@echtlev.nl
0642231637

KVK: 59532475

COPYRIGHT Pascalle van Vliet